Ειδήσεις

Γιορτινή συλλογή τροφίμων από την ΕΕΑΣΚΠ Τα νέα της Διατροφής

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 (10.00π.μ. - 7.00μ.μ.) στις τοπικές επιχειρήσεις Super Market ΚΡΟΝΟΣ (στο κατάστημα Planet στην οδό Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 158) και ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (στο κατάστημα στην οδό Καλαβρύτων 44 Πάτρα).

Ενόψει των Εορτών, μέσα στα πλαίσια της υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων μελών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, η ΕΕΑΣΚΠ με  ομάδα  εθελοντών μελών του Σωματείου θα προβούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 (ώρες: 10.00π.μ. έως 7.00μ.μ.),  στη συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών στις τοπικές επιχειρήσεις Super Market  ΚΡΟΝΟΣ (στο κατάστημα Planet στην οδό Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 158)  και ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (στο κατάστημα  στην οδό Καλαβρύτων 44, Πάτρα).

Το Δ.Σ. ευχαριστεί εκ των προτέρων τους συμπολίτες που θα στηρίξουν τη Γιορτινή συλλογή τροφίμων & αγαθών, ευχαριστεί την εξαιρετική ομάδα των εθελοντών μελών του Σωματείου και ευχαριστεί πολύ τις Διευθύνσεις των παραπάνω τοπικών επιχειρήσεων για τη θετική τους ανταπόκριση  στη φιλοξενία της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ.

Χρόνια Πολλά,  Καλές Γιορτές!

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία