Ειδήσεις

Γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ταψί Γλυκά

Γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ταψί

Υλικά

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
  • 500 g στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά
  • 250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
  • 100 g ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
  • 50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)

Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα. Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm), απλώνουμε πάνω τους την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς. Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε την κρέμα. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε είτε σκέτο είτε με ποικιλία μαρμελάδων.

Δείτε επίσης

Πανακότα φράουλα

Πανακότα φράουλα

Ελαφριά και νόστιμη συνταγή! Υλικά:  500ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ημιαποβουτυρωμένο Γάλα 1,5% λιπαρά  100γρ Φρέσκια Κρέμα Γάλακτος 35% λιπαρά!

Τσηζκέικ

Τσηζκέικ

Αν αναζητάτε ένα εύγεστο και δροσερό επιδόρπιο! Εκτέλεση: Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και!

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Γλυκός «πειρασμός» που περιλαμβάνει τις διατροφικές ιδιότητες του λεμονιού! Χρόνος προετοιμασίας 25΄ Υλικά για 6 ατομικά μπολ 24 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία