Ειδήσεις

Φιλέτο κοτόπουλου ποσέ Κρέας - Κοτόπουλο

Μία διαφορετική και... εξωτική εκτέλεση του αγαπημένου μας κοτόπουλου !

Υλικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • ½ κιλό καρότα
  • ½ κιλό ρέβα άσπρη
  • ½ κιλό κολοκύθια
  • 100 gr. ελαιόλαδο
  • 500 gr. Φυσικός ζωμός κοτόπουλου (ή 1 κύβος)
  • 100 gr. Λευκό κρασί
  • 1 μάνγκο, φύλλα φρέσκου δυόσμου ή βασιλικού
  • Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Προετοιμασία Κοτόπουλου

  • Ανοίγουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, βάζουμε αλατοπίπερο και τοποθετούμε κατά μήκος τα ωμά λαχανικά (πιπεριές, κολοκύθια, καρότο).
  • Κλείνουμε το στήθος και το δένουμε.
  • Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα φιλέτα μέσα στο κρασί και το ζωμό του κοτόπουλου και τα βράζουμε για 20΄ λεπτά.
  • Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Προετοιμασία Γαρνιτούρας

  • Ψιλοκόβουμε μακρόστενα τα υπόλοιπα λαχανικά (κολοκύθι, ρέβα, καρότο), τα σοτάρουμε ελαφρά για 3 λεπτά με ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερόνουμε και τα σερβίρουμε.
  • Διακοσμούμε με φύλλο δυόσμου /βασιλικού και φέτες από εξωτικό φρούτο μάνγκο.

 Νικόλας Σακελλαρίου
Σεφ - παρουσιαστής

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία