Η γαριδούλα πάντα συνδυάζεται άριστα με όλα τα λαχανικά.
Αρ. Ατόμων: 4
Δυσκολία: Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος: 15′
Υλικά
- Farfalle Ολικής Αλέσεως 350 γρ
- Καραβιδούλες 150 γρ.
- Κολοκυθάκια 150 γρ.
- Βασιλικός 40 γρ.
- Πράσα 40 γρ.
- Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 5 κουταλιές
- Αλάτι συνιστώμενη ποσότητα
- Πιπέρι συνιστώμενη ποσότητα
Προετοιμασία
- Σοτάρετε το ψιλοκομμένο πράσο σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και προσθέστε 2 κουταλιές νερό.
- Αφήστε να μαγειρευτούν μέχρι να εξατμιστεί το νερό, έπειτα προσθέστε τις γαριδούλες χωρίς το κέλυφος, κομμένες κατά μήκος. Μαγειρέψτε για 2 λετπά.
- Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες ζουλιέν, προσθέστε το πράσο και τις γαριδούλες και ζεματίστε για 2 λεπτά, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Βράστε τα Farfalle Ολικής Αλέσεως της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στη σάλτσα
- Σοτάρετε όλα τα υλικά στο τηγάνι και πασπαλίστε με ψιλοκομμένο βασιλικό πριν σερβίρετε.