Ειδήσεις

DYO FORUM | Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου&Παχυσαρκίας και ΕΛΔΕ Τα νέα της Διατροφής

Οι δύο μεγάλες  Εταιρείες θα συμμετέχουν στο DYO FORUM 2016

 

 
 
 

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum, το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό event της χρονιάς για την υγεία, την διατροφή και την ομορφιάμε σκοπό την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινού.

Ειδικοί επιστήμονες από τους συγκεκριμένους κλάδους θα αναπτύξουν όλες τις νεότερες εξελίξεις σε θέματα διαβήτη, παχυσαρκίας και σωστής διατροφής που είναι τόσο επίκαιρα.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις και συμβουλές στους συμμετέχοντες, κοινό και επαγγελματίες υγείας, με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία