Ειδήσεις

DYO FORUM | Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου&Παχυσαρκίας και ΕΛΔΕ Τα νέα της Διατροφής

Οι δύο μεγάλες  Εταιρείες θα συμμετέχουν στο DYO FORUM 2016

 

 
 
 

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum, το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό event της χρονιάς για την υγεία, την διατροφή και την ομορφιάμε σκοπό την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινού.

Ειδικοί επιστήμονες από τους συγκεκριμένους κλάδους θα αναπτύξουν όλες τις νεότερες εξελίξεις σε θέματα διαβήτη, παχυσαρκίας και σωστής διατροφής που είναι τόσο επίκαιρα.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις και συμβουλές στους συμμετέχοντες, κοινό και επαγγελματίες υγείας, με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία