Ειδήσεις

ΕΡΕΥΝΑ | Η εβδομαδιαία κατανάλωση ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ βοηθάει στη μείωση βάρους Έρευνα

Το πρωταπριλιάτικο άρθρο και κατασκεύασμα της φαντασίας της ομάδας LogoDiatrofis.

 

Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!

Μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο School Liaring Nutrition και παρουσιάστηκε στην 249η εθνική συνάντηση και έκθεση της Γαλλικής Ένωσης ΖαχαροΔιαιτολόγων αποκαλύπτει ότι η εβδομαδιαία κατανάλωση ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ βοηθάει στη μείωση βάρους (εώς και 3 κιλά το μήνα).

ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία έδειξε πως ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τη... νύστα και να είστε σε εγρήγορση, είναι να φάτε ένα αυγό! Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι πρωτεΐνες που υπάρχουν στο ασπράδι είναι πολύ αποτελεσματικές για άμεση τόνωση. Όπως αναφέρουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ η κατανάλωση αυγών επηρεάζουν τα διάφορα θρεπτικά συστατικά στα εγκεφαλικά κύτταρα που μας κρατούν ξύπνιους, αυξάνοντας την ενεργειακή δαπάνη του οργανισμού και σε συνέχεια βοηθούν στην καύση του λίπους. Ένα μείγμα όμοιο με το πρωτεϊνικό περιεχόμενο του ασπραδιού του αυγού ενεργοποιούσε αυτά τα κύτταρα, διεγείροντας την παραγωγή του διεγερτικού ορεξίνη που μειώνει την όρεξη.

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ
Η κατανάλωση σοκολάτας στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής προσφέρει γευστική απόλαυση σε συνδυασμό με αναρίθμητα οφέλη υγείας. Η θεωρία ότι η σοκολάτα διαθέτει αφροδισιακές ιδιότητες βρίσκει την αλήθεια της στο ότι προκαλεί μυϊκή και καρδιακή τόνωση, αυξημένη αιμάτωση των οργάνων, αυξημένη οξυγόνωση, χαλάρωση και ηρεμία και κυρίως μείωση του στρες το οποίο είναι υπεύθυνο για την αύξηση βάρους.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ
Η έρευνα για το συνδυασμό ζάχαρης - αλεύρι αποκαλύπτει
ότι η ζάχαρη αναστέλλει τη δράση της καρβονικής ανυδράσης ΙΧ . Βασιζόμενη πάνω σε αυτά τα ευρήματα, μια ομάδα Αυστραλών ερευνητών ανέπτυξε μια ένωση στην οποία ένα μόριο γλυκόζης είχε συνδεθεί χημικά με το αλεύρι, κάτι το οποίο μείωσε την ποσότητα των θερμίδων που παράγονται.

Τώρα, σε συνδυασμό των τριών παραπάνω ευρημάτων, στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τη σοκολατόπιτα, που συνδυάζει όλα τα παραπάνω τρόφιμα, για να εξακριβώσουν με ποιο τρόπο μπορούν να εντάξουν το γλυκό έδεσμα στη διατροφή, ώστε να κάνει τη μείωση του βάρους πιο εύκολη...

 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

 

Γιώργος Τσιάνης
Product Mananger ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

Δείτε επίσης

Καυτερές πιπεριές για μείωση της θνησιμότητας

Καυτερές πιπεριές για μείωση της θνησιμότητας

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο PLoS ONE δείχνει ότι η κατανάλωση των κόκκινων καυτερών τσίλι πιπεριών σχετίζεται με μείωση της συνολικής θνησιμότητας, κυρίως από θανάτους που οφείλονται σε καρδιακή νόσο ή εγκεφαλικό επεισόδιο.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία