Ειδήσεις

Συνεχίζει την επιτυχημένη καμπάνια για την κρητική διατροφή η κα.Υρώ Δασκαλάκη Τα νέα της Διατροφής

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η καμπάνια για την κρητική διατροφή που ξεκίνησε το 2009 η καθηγήτρια Διοίκησης Τουρισμού κα.Υρώ Δασκαλάκη.

Η οργανωτική επιτροπή των επιστημονικών συνεδρίων-συμποσίων-διαλέξεων που συνεχώς πραγματοποιούνται με ελέυθερη είσοδο αποτελείται από καθηγητές Πανεπιστημίου όπως ο κ.Καφάτος που απογείωσε τη διατροφή μας με τη μελέτη των 7 χωρών, Προέδρους Ιατρικών συλλόγων, Ολυμπιονίκες,Διαιτολόγους , Ψυχολόγους και άλλους έγκριτους επιστήμονες.

Κατά την εν λόγω δράση ενημερώνονται όλοι για τις ευεργετικές επιδράσεις της μοναδικής διατροφής μας στην υγεία,οικονομία,εργασία. Η εξαιρετική επιτροπή έχει πλέον ανοιχτό δίαυλο και με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ-Τμήμα δημόσιας υγείας- καθώς τον Ιανουάριο έκανε μια εξαιρετική ημερίδα στη Νέα Υόρκη με συμμετοχή καθηγητών του Χάρβαντ.

Επιπλέον άνοιξε με μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής ενότητα με θέμα τη σωστή διατροφή και μέλη της ομάδος κάθε Δευτέρα ενημερώνουν το Αμερικανικό κοινό. με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση του διατροφικού μας μοντέλου.

Το φθινόπωρο η κα.Δασκαλάκη με δύο καθηγητές Ιατρικής θα ενημερώσουν στο Παρίσι (16-20/10) και το Γαλλικό κοινό σε μία τεράστια εκδήλωση.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία