Ειδήσεις

Επιστημονική εκδήλωση 'Κρητική Διατροφή και Υγεία', στο Παρίσι Τα νέα της Διατροφής

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/10 στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Κρητική  Διατροφή και Υγεία».

Πλήθος κόσμου από το Διπλωματικό,  Επιστημονικό και Επιχειρηματικό κόσμο του Παρισιού παρακολούθησε τις εργασίες και μετείχε με πολλές ερωτήσεις.

Ο Καθηγητής Ιατρικής  κ. Καφάτος, ο Πρόεδρος ΟΠΕ κ. Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Χανίων κ. Αλιφιεράκης παρουσίασαν νέα στοιχεία που αφορούν στο μοναδικό μας διατροφικό μοντέλο.

Η πρόεδρος της Επιτροπής κυρία Δασκαλάκη παρουσίασε το έργο των τελευταίων ετών και μίλησε για ανάπτυξη εναλλακτικού - γαστρονομικού τουρισμού.

Η κορυφαία εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών σωματείων, της Φοιτητικής ένωσης Κρητών, του συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.

Υποστηρικτές οι εταιρείες ΕΤΑΝΑΠ, ΑΒΕΑ, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, GREAT, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΚΡΗΤΗΣ.

Χορηγοί επικοινωνίας η Φωνή της Ελλάδος, η Νεα Τηλεόραση Κρήτης, ο  Κρήτη 87,5, το News Diet, η Flash  News.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία