Ειδήσεις

Epax® Omega-3 από τα Lanes | Για την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης Τα νέα της Διατροφής

Παρασκευάζεται από το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης δράσης και καθαρότητας συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο Epax® Omega-3 βραβευμένο από το National Health Institute USA.

Το Epax® Omega-3 από τα Lanes αποτελεί πλούσια πηγή Omega-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και είναι το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας προϊόν. Χάρη στις εξειδικευμένες διαδικασίες Μοριακής Απόσταξης & Υψηλής Καθαρότητας που ακολουθούνται κατά την παραγωγή του, παρέχει αυξημένη συμπύκνωση των συστατικών, εξάλειψη ρύπων, όπως βαρέα μέταλλα, καλύτερη απορρόφηση και υψηλότερη περιεκτικότητα σε EPA & DHA συγκριτικά με τα κοινά ιχθυέλαια.

Μόλις ΜΙΑ κάψουλα την ημέρα Epax® Omega-3 από τα Lanes προσφέρει την απαιτούμενη ημερήσια ποσότητα EPA & DHA για την υγεία της καρδιάς, της όρασης, της μνήμης και της εγρήγορσης του μυαλού.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των ''καλών'' λιπαρών. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία της καρδιάς, καθώς βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και αναστέλλουν την ανάπτυξη της καρ

ριδίων. Είναι επίσης ευεργετικά για τις νοητικές λειτουργίες, βοηθώντας στην ορθή λειτουργία του εγκεφάλου.διαγγειακής νόσου ενώ στην κατάλληλη δοσολογία βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων πίεσης του αίματος και τριγλυκε

Lanes κάθε μέρα καλά!

Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website τους, http://laneshealth.gr/ και στη σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/laneshealth

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία