Ειδήσεις

Epax® Omega-3 από τα Lanes | Για την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης Τα νέα της Διατροφής

Παρασκευάζεται από το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης δράσης και καθαρότητας συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο Epax® Omega-3 βραβευμένο από το National Health Institute USA.

Το Epax® Omega-3 από τα Lanes αποτελεί πλούσια πηγή Omega-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και είναι το πλέον κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας προϊόν. Χάρη στις εξειδικευμένες διαδικασίες Μοριακής Απόσταξης & Υψηλής Καθαρότητας που ακολουθούνται κατά την παραγωγή του, παρέχει αυξημένη συμπύκνωση των συστατικών, εξάλειψη ρύπων, όπως βαρέα μέταλλα, καλύτερη απορρόφηση και υψηλότερη περιεκτικότητα σε EPA & DHA συγκριτικά με τα κοινά ιχθυέλαια.

Μόλις ΜΙΑ κάψουλα την ημέρα Epax® Omega-3 από τα Lanes προσφέρει την απαιτούμενη ημερήσια ποσότητα EPA & DHA για την υγεία της καρδιάς, της όρασης, της μνήμης και της εγρήγορσης του μυαλού.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των ''καλών'' λιπαρών. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία της καρδιάς, καθώς βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και αναστέλλουν την ανάπτυξη της καρ

ριδίων. Είναι επίσης ευεργετικά για τις νοητικές λειτουργίες, βοηθώντας στην ορθή λειτουργία του εγκεφάλου.διαγγειακής νόσου ενώ στην κατάλληλη δοσολογία βοηθούν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων πίεσης του αίματος και τριγλυκε

Lanes κάθε μέρα καλά!

Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website τους, http://laneshealth.gr/ και στη σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/laneshealth

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία