Ειδήσεις

Εντυπωσιακή τελετή λήξης της 1ης περιόδου του Active Kids Summer Camp 2016 Τα νέα της Διατροφής

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή λήξης της 1ης περιόδου του Active Kids Summer Camp 2016.

Το "Active Kids Summer Camp 2016" για τα παιδιά του Δήμου Γαλατσίου ηλικίας 7-12 ετών, από το δήμο Γαλατσίου σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Activekids βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετά τη λήξη της 1ης περιόδου (2/07) συνεχίζεται με επιτυχία η 2η περίοδος.

Στο "Active Kids Summer Camp 2016" τα παιδιά παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια. Επιπλέον, η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Activekids παρέχει σε όλα τα παιδιά καθημερινή διατροφική φροντίδα και παρέμβαση στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο.

Στα πλαίσια του "Active Kids Summer Camp 2016" πραγματοποιούνται καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, υπάρχει διατροφική φροντίδα - παρέμβαση στα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός πλήρους προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει 4 φάσεις:

  1. Σχεδιασμός Μενού Camp
  2. Ενημέρωση
  3. Αξιολόγηση
  4. Παρέμβαση

Στην Τελετή Λήξης της 1ης περιόδου παραβρέθηκαν όλοι οι χορηγοί μας και μοίρασαν δώρα και αναμνηστικά στα παιδιά και τους γονείς!

Συγκεκριμένα:

  • MAGIC KIDS LOLLIPOP από τη PHARMEX
  • Πρωινό γάλα με NESQUIK Της Nestlé και sticks NESQUIK
  • ΧΡΥΣΗ ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΗΛΙΟΣ

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία