Ειδήσεις

Εντυπωσιακή τελετή λήξης της 1ης περιόδου του Active Kids Summer Camp 2016 Τα νέα της Διατροφής

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή λήξης της 1ης περιόδου του Active Kids Summer Camp 2016.

Το "Active Kids Summer Camp 2016" για τα παιδιά του Δήμου Γαλατσίου ηλικίας 7-12 ετών, από το δήμο Γαλατσίου σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Activekids βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετά τη λήξη της 1ης περιόδου (2/07) συνεχίζεται με επιτυχία η 2η περίοδος.

Στο "Active Kids Summer Camp 2016" τα παιδιά παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια. Επιπλέον, η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Activekids παρέχει σε όλα τα παιδιά καθημερινή διατροφική φροντίδα και παρέμβαση στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο.

Στα πλαίσια του "Active Kids Summer Camp 2016" πραγματοποιούνται καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, υπάρχει διατροφική φροντίδα - παρέμβαση στα παιδιά κατά τη διάρκεια ενός πλήρους προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει 4 φάσεις:

  1. Σχεδιασμός Μενού Camp
  2. Ενημέρωση
  3. Αξιολόγηση
  4. Παρέμβαση

Στην Τελετή Λήξης της 1ης περιόδου παραβρέθηκαν όλοι οι χορηγοί μας και μοίρασαν δώρα και αναμνηστικά στα παιδιά και τους γονείς!

Συγκεκριμένα:

  • MAGIC KIDS LOLLIPOP από τη PHARMEX
  • Πρωινό γάλα με NESQUIK Της Nestlé και sticks NESQUIK
  • ΧΡΥΣΗ ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΗΛΙΟΣ

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία