Ειδήσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας συμμετέχει στο DYO Forum Τα νέα της Διατροφής

 Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας συμμετέχει στο DYO Forum

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας συμμετέχει, στο DYO Forum, με ημερίδα στην οποία θα αναλυθούν όλες οι νεώτερες εξελίξεις σε σχέση με την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού από καταξιωμένους επιστήμονες.     

 Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναλύσουν εκλεκτοί ομιλητές:

-ABUS for screening women with dense breasts Speaker:  Prof. Alexander Mundinger, Radiologist, President of the Senologic International Society (SIS)

-Πως επιλέγεται η κατάλληλη χειρουργική επέμβαση για την κάθε γυναίκα εξατομικευμένα στην περίπτωση καρκίνου του μαστού; Ενδείξεις και  αντενδείξεις Ομιλητής: ε. Καθ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα: Eπίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Γυναικολόγος – Χειρουργός Μαστολόγος – Ογκολόγος

 -Η συμβολή της τακτικής ετήσιας μαστογραφίας και του πληθυσμιακού ελέγχου των γυναικών με μαστογραφία στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού: Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Διευθυντής Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου-Κρήτης

 Οι δωρεάν υπηρεσίες προς το κοινό περιλαμβάνουν:

  •  Ψηλάφηση στήθους, Υπέρηχος μαστού, Καταγραφή ιστορικού
  • Καλλωπισμός με κούρεμα ή / και χτένισμα ύστερα από κλήρωση γυναικών και ανδρών προσφορά του κομμωτηρίου ΑViolet του Ψυχικού

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία