Ειδήσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας συμμετέχει στο DYO Forum Τα νέα της Διατροφής

 Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας συμμετέχει στο DYO Forum

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας συμμετέχει, στο DYO Forum, με ημερίδα στην οποία θα αναλυθούν όλες οι νεώτερες εξελίξεις σε σχέση με την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού από καταξιωμένους επιστήμονες.     

 Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναλύσουν εκλεκτοί ομιλητές:

-ABUS for screening women with dense breasts Speaker:  Prof. Alexander Mundinger, Radiologist, President of the Senologic International Society (SIS)

-Πως επιλέγεται η κατάλληλη χειρουργική επέμβαση για την κάθε γυναίκα εξατομικευμένα στην περίπτωση καρκίνου του μαστού; Ενδείξεις και  αντενδείξεις Ομιλητής: ε. Καθ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα: Eπίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Γυναικολόγος – Χειρουργός Μαστολόγος – Ογκολόγος

 -Η συμβολή της τακτικής ετήσιας μαστογραφίας και του πληθυσμιακού ελέγχου των γυναικών με μαστογραφία στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού: Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Διευθυντής Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου-Κρήτης

 Οι δωρεάν υπηρεσίες προς το κοινό περιλαμβάνουν:

  •  Ψηλάφηση στήθους, Υπέρηχος μαστού, Καταγραφή ιστορικού
  • Καλλωπισμός με κούρεμα ή / και χτένισμα ύστερα από κλήρωση γυναικών και ανδρών προσφορά του κομμωτηρίου ΑViolet του Ψυχικού

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία