Ειδήσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας συμμετέχει στο DYO Forum Τα νέα της Διατροφής

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας συμμετέχει στο DYO Forum στις 16 & 17 Απριλίου.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών στην αντιγήρανση της ανθρώπινης επιδερμίδας, θέμα που ενδιαφέρει και τους επιστήμονες υγείας αλλά και το κοινό που θα παρευρεθεί και θα ενημερωθεί από τους ακόλουθους επιστήμονες:

Γεώργιος Παπαϊωάννου Ομότιμος Καθηγητής Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της ΕΕΚ, Σοφία Χατζηαντωνίου Επίκουρη Καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτα Δραγάνη, Χημικός, Τάλια Τσιβιτανίδου - Κάκουρου, Παιδίατρος, Στέλλα Ρικανιάδη, Χημικός, Μαριάννα Καραμάνου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Μάρκος Αϊβαλιώτης, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Στέφανος Χαλμπές, Προϊστάμενος Τμήματος Αξιολόγησης Καλλυντικών και Τμήματος Αξιολόγησης Εκτελωνισμού, Αν. Διευθυντής Αξιολόγησης Προϊόντων Ε.Ο.Φ.

Οι ευεργετικές δράσεις και η συμβολή της Ιαματικής Ιατρικής σαν μια εναλλακτική προσέγγιση της Κλασικής Ιατρικής, αλλά και ως συμπληρωματικό θεραπευτικό σχήμα, στην επιλογή των θεραπόντων Ιατρών, για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών θα αναπτυχθούν στην ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής από τους παρακάτω εκλεκτούς ομιλητές:

Κωνσταντίνος Κουσκούκης Καθηγητής Δερματολογίας, Πρόεδρος της ΕΑΙΙ, Κωνσταντίνος Σιταράς Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Μιχαήλ Βλασταράκος, ΩΡΛ - Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Κατσίκης, Οδοντίατρος - Πρόεδρος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Ζησιμόπουλος, Αν. Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής ΔΠΘ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Καθηγητής Χειρουργικής Ανατομίας, μεταξύ άλλων.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε όλους, με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Το DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία