Ειδήσεις

Τα δημητριακά FITNESS®, «συνέτρεξαν» και φέτος ενάντια στον καρκίνο του μαστού! Τα νέα της Διατροφής

Για άλλη μία χρονιά συμμετείχαν στο "Greece Race for the Cure®". 

 

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, για 6η συνεχή χρονιά, «συνέτρεξαν» το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία όπως κάθε χρόνο το Ζάππειο, στον αγώνα δρόμου "Greece Race for the Cure®". Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου γυναικών «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους δρομείς να ξεπερνούν τους 25.000.

Ανάμεσά τους χιλιάδες γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, πολλοί μαζί με τα παιδιά τους, άλλοι ακόμα και με τους τετράποδους φίλους τους. Η σημαντικότερη παρουσία και φέτος ωστόσο, αυτή των survivors! Των γυναικών που τα κατάφεραν και νίκησαν στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, οι οποίες έδωσαν το πιο ηχηρό παρόν και μετέδωσαν το δικό τους σπουδαίο μήνυμα ελπίδας.

Ως επίσημος χορηγός του αγώνα, τα δημητριακά FITNESS®, φρόντισαν να εφοδιάσουν με ενέργεια τους συμμετέχοντες, προσφέροντας τους μπάρες δημητριακών και δημητριακά Fitness Protein. Επίσης, τους έδωσαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, με το «χέρι στο στήθος», σε ένα χαριτωμένο κάδρο που είχε στηθεί στο περίπτερο των FITNESS®και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα social media τους με το hashtag #handson, πραγματοποιώντας εκατοντάδες post αγάπης και αισιοδοξίας και διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης.

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία