Ειδήσεις

Collagen Pro-Active | Το προϊόν φαινόμενο Τα νέα της Διατροφής

Η Collagen Power συμμετέχει στην έκθεση "Hellas PHARM" με το προϊόν φαινόμενο Collagen Pro-active.

Η Collagen Power  συμμετέχει στην έκθεση Hellas PHARM, 2 και 3 Απριλίου, στο Helexpo Maroussi, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών. Με επικεφαλή τον πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών Jan Smits και αρκετούς ακόμα εκπροσώπους του κλάδου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου και της φαρμακευτικής αγοράς, όπως διαμορφώνονται στο ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Το Collagen Pro-active , το προϊόν φαινόμενο όπως το αποκαλούν φαρμακοποιοί αλλά και κόσμος που το χρησιμοποιεί, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τη μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, αλλά και να βιώσουν την θετική επίδραση που έχει στον οργανισμό.

Το κολλαγόνο, λόγω του ότι είναι η βασική πρωτεΐνη σε αρθρώσεις και δέρμα, ανακουφίζει άμεσα από αρθριτικούς πόνους και ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό, το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν φανατικά, χρόνια τώρα, οι Έλληνες καταναλωτές.

Όραμα της εταιρείας Collagen Power είναι να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα ζωής, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, αποτελεσματικά και σωστά, από σήμερα και για πάντα. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε ουσιαστική εσωτερική και εξωτερική υγεία και ευεξία.

Δείτε επίσης

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία