Ειδήσεις

Bronze Award για την Barilla στα Social Media Awards 2015 Τα νέα της Διατροφής

Το Bronze Award απέσπασε η Barilla στα Social Media Awards 2015.

 

Το βραβείο απονεμήθηκε στη Barilla για τη συμμετοχή στην κατηγορία «Best Content Marketing in Social Media» για την επιτυχημένη online ενέργεια, με τίτλο «Οι Ιταλοί». Σύμφωνα με την καμπάνια, 4 Ιταλοί που έχουν επιλέξει να ζουν μόνιμα στην Ελλάδα παραδίδουν μαθήματα γνήσιου Ιταλικού στυλ, με τη συνδρομή της Barilla. 

«Η διάκριση στα Social Media Awards 2015 έρχεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της καινοτόμας στρατηγικής που ακολουθεί η Barilla στην Ελλάδα. Επιπλέον, επισφραγίζει την αξία που δίνει η Barilla στα online μέσα και στο content marketing, εστιάζοντας στη δημιουργία περιεχομένου με αξία για τον καταναλωτή και προσθέτοντας έτσι αντίστοιχα αξία και στη μάρκα» δήλωσε ο κ. Θάνος Αθανασόπουλος, Διευθυντής Marketing της Barilla Hellas.  

Στη βραβευμένη καμπάνια της Barilla χρησιμοποιήθηκε στρατηγική επικοινωνίας που περιλάμβανε τη δυναμική προβολή μέσω ενός ειδικού microsite, την προβολή των 3 videos και την χρήση rich media σε μεγάλα websites, διαγωνισμό στο Facebook, αλλά και την αξιοποίηση του υπάρχοντος καναλιού στο Youtube.

Πληροφορίες: *αία relate, κα Άννα Δήμα, τηλ.: 210-7418900, fax: 210-7418930, e-mail: dima@aea.gr  

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία