Ειδήσεις

Beertails | A New Trend is Born από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία! Τα νέα της Διατροφής

H μπύρα, το πιο αγαπημένο αλκοολούχο ποτό σε όλο τον κόσμο «βυθίζεται» στα δημοφιλή cocktails και δημιουργεί το beertail!

Πρόκειται για την απόλυτη νέα τάση που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις καλοκαιρινές μας εξόδους. Η μπύρα Carlsberg και ο ανθρακούχος μηλίτης Somersby μεταμορφώνονται σε 8 δροσιστικούς συνδυασμούς που υπόσχονται να καταπλήξουν με το γευστικό «δέσιμο» των υλικών τους και την εξωτική και δροσιστική τους γεύση : N'asti Carlsberg, Carlomango, Carl's Breeze, Summertini, Summersby, Carlito, Carlsberry και Carl's περιμένουν το κοινό σε «ψαγμένα» hot spots της νεανικής διασκέδασης.

Το απόλυτο καλοκαιρινό trend ξεκινά το ταξίδι του με ένα λαμπερό event που θα πραγματοποιηθεί στο Balux Prive, την Πέμπτη 25 Ιουνίου με παρουσιαστή τον Γιώργο Σατσίδη.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία πρωτοπωρεί και δημιουργεί νέα δεδομένα στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών μέσα από τη σύσταση μιας νέας κατηγορίας πάντα με στόχο την προσφορά προς τους καταναλωτές μιας διευρυμένης και ποιοτικής γκάμας γεύσεων.

Η συνέχεια στο Balux Prive αλλά και σε όλα τα ενημερωμένα bar για καλοκαιρινές απολαύσεις που ξεφεύγουν από όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τα coctails!

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!


Δείτε επίσης

16o Πανελλήνιο Συμπόσιο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής

16o Πανελλήνιο Συμπόσιο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής σας προσκαλεί στο 16ο Ετήσιο Συμπόσιο το οποίο θα γίνει το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ., στη Θεσσαλονίκη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία