Ειδήσεις

Tο Becel ProActiv υποστηρίζει τις δράσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας Τα νέα της Διατροφής

Tις δράσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας στηρίζει η σειρά τροφίμων Becel ProActiv με φυτικές στερόλες, η Νο1 επιλογή στην Ελλάδα για μείωση της χοληστερόλης.

Τα προϊόντα Becel ProActiv έχουν υπέροχη γεύση και περιέχουν πρόσθετες φυτικές στερόλες, οι οποίες είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνουν αποτελεσματικά την «κακή» LDL-χοληστερόλη 7-10%, σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία – ΕΛ.Δ.Ε. (HellenicNutritionistsSociety) είναι Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής και Διαιτολογικής Επιστήμης. Μέλη της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας αποτελούν ένα πολυπληθές σύνολο ευαισθητοποιημένων και καταξιωμένων διαιτολόγων – διατροφολόγων (τακτικά μέλη), καθώς και ευρύτεροι επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη διατροφή π.χ. Ιατροί, Βιολόγοι, Γεωπόνοι, Γυμναστές κ.λπ (πρόσεδρα μέλη).

Η τελευταία συμμετέχει στο DYO FORUM στις 16-17 Απριλίου στο MetropolitanExpo, όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με Τίτλο : Επίκαιρα θέματα στον χώρο της διατροφής και η συμβολή τους σε θέματα υγείας και πρόληψης. Οι πλέον πρόσφατες τάσεις, καινοτομίες και πρακτικές με κοινό γνώμονα την διατροφή ως μέτρο πρόληψης θα σχολιαστούν με στόχο την ενημέρωση όλων των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την διατροφή αλλά και του ευρύτερου κοινού, με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται της διατροφής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναλύσουν εκλεκτοί ομιλητές:                    

  • Σύγχρονες διατροφικές προσεγγίσεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD. Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
  • Εξατομικευμένη διατροφή: Η διατροφογενετική στο καθημερινό μας τραπέζι. Δρ. Καλλιόπη Γκούσκου, Μοριακή Βιολόγος MSc, PhD. Συνεργαζόμενη ερευνήτρια Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης.
  • Η διατροφική πραγματικότητα των παιδιών στην Ελλάδα σήμερα: Δρ. Γλυκερία Ψαρρά, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD. Επιστημονική Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία