Ειδήσεις

Η Barilla στο πλευρό του LoveRun Heraklion 2016 με 1,2 τόνους ζυμαρικών Τα νέα της Διατροφής

Στην Barilla αγαπάνε να τρέχουνε και να προσφέρουνε!

 

Η Barilla, πιστή στη φιλοσοφία της πως το φαγητό είναι μία διαδραστική εμπειρία κι ένας τρόπος να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, συμμετείχε στο δεύτερο LoveRun Heraklion 2016 που διοργανώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου και γέμισε την πόλη του Ηρακλείου με δρομείς και πολλή αγάπη.

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι ένας αγώνας αγάπης και η Barilla στήριξε έμπρακτα αυτή τη δράση προσφέροντας 1 κιλό ζυμαρικών για κάθε συμμετοχή, ενισχύοντας το έργο της ΜΚΟ «Μπορούμε». Tο «Μπορούμε» φρόντισε με τη σειρά του 1,2 τόνοι ζυμαρικά Barilla να διατεθούν προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου. Με σημείο εκκίνησης  την πλατεία Λιονταριών, επαγγελματίες αθλητές αλλά και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας, έτρεξαν ή περπάτησαν μαζί την απόσταση των 5 χιλιομέτρων για να διασκεδάσουν και κυρίως να προσφέρουν.

Για τη Barilla, αποτελεί θεμελιώδη αρχή πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρόσβαση στο θρεπτικό φαγητό και να απολαμβάνουν μια καλή ζωή διαχρονικά. Έτσι θεώρησε αυτονόητη τη συμμετοχή της σε έναν αγώνα δρόμου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε μία αξέχαστη εμπειρία υγείας και προσφοράς στο «Μπορούμε».

Το «Μπορούμε», μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, στα πλαίσια του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», καθημερινά σώζει φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και το προσφέρει, μέσω κοινωφελών φορέων, στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια.

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία