Ειδήσεις

H Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος & η Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας συμμετέχει στο DYO Forum Τα νέα της Διατροφής

Δύο ακόμα μεγάλες Ελληνικές εταιρείες συμμετέχουν στο DYO FORUM

H Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος συμμετέχει, στο DYO Forum με μια ημερίδα στην οποία θα ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης.

Οι πλέον πρόσφατες τάσεις, καινοτομίες και πρακτικές, θα αναλυθούν από ειδικούς επιστήμονες:

Dr. André Debruyne, President European Federation Sports Medicine Associations, Νάτσης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Πρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος,Νικολάου Παντελής, Ορθοπαιδικός Χειρουργος, Αναστασόπουλος Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Τερζίδης Ιωάννης, Λέκτορας, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Γιακουμάκης Σάββας, Ειδ. Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Αποστολίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γενικός Χειρουργός, Σοφίδης Γεώργιος, Ειδ. Καρδιολόγος, Σγάντζος Μάρκος, Φυσίατρος, Λυρτζής Χρήστος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός.                               

Η Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας δηλώνει και αυτή παρών, στο DYO Forum, με σκοπό την ενημέρωση γύρω από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και την πρόληψη αυτών.

Η σημερινή κατάσταση της χώρας μας φέρνει σε πρώτο πλάνο την πρόληψη και την κατατάσσει ως το βασικότερο βήμα της αντιμετώπισης των παθήσεων σε όλα τα επίπεδα της καρδιαγγειακής υγείας. Πρόκειται για μια ημερίδα στην οποία θα καλυφθούν σφαιρικά θέματα που αφορούν στρατηγικά συμπεράσματα για την πορεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων στη χώρα μας.

Οι έγκριτοι επιστήμονες που θα αναλύσουν τα θέματα είναι: Ν.Β.Καρατζάς Kαρδιολόγος, Επίτιμος Διευθυντής Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής, Α.Πιπιλής, Καρδιολόγος Διευθυντής, Α’ Καρδιολογικής Κλινικής, Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Υγεία, Θ.Μουντοκαλάκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνων, Γ.Στεργίου Καθηγητής Παθολογίας & Υπέρτασης, Η.Αβραμόπουλος Παθολόγος, Σ.Ευσταθίου, Παθολόγος.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία