Ειδήσεις

Η Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος συμμετέχει στο DYO FORUM Τα νέα της Διατροφής

Η Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος συμμετέχει στο DYO FORUM

Mε μια ημερίδα στην οποία θα ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης.                                                                    

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναλύσουν εκλεκτοί ομιλητές:

  •  Exercise Prescription for Health:  Dr. André Debruyne, President European Federation Sports Medicine Associations
  •  Κακώσεις και παθήσεις μετά από άσκηση: Νικολάου Παντελής, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Μέλος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος
  •  Οξείες κακώσεις και σύνδρομα υπέρχρησης σε αθλητές: Νάτσης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Πρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος
  • Αποκατάσταση και εικονική πραγματικότητα: Σγάντζος Μάρκος, Φυσίατρος, Μέλος ΔΣ Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος
  •  Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών: Αποστολίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γενικός Χειρουργός, Αντιπρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος

Επιπλέον θα παρέχεται στους συμμετέχοντες δωρεάν σεμινάριο ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης), από εξειδικευμένο προσωπικό και με  κατάλληλο εξοπλισμό.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία