Ειδήσεις

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΙΤΑ | Χάστε 10 κιλά σε μια βδομάδα! Τα νέα της Διατροφής

Μεγάλη ανατροπή στο χώρο της διατροφής φέρνει νεα μελέτη της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ... ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

Η σύγχρονή επιστήμη της διατροφής είναι ρεαλιστική και μπορεί να εφαρμοστεί και να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες της σύγχρονης εποχής, κατανοώντας τις δυσκολίες της.

Λόγω της καθημερινότητας του σύγχρονου Έλληνα (μειωμένου ελεύθερου χρόνου, αυξημένου άγχους και τις αυξημένες υποχρεώσεις εκτός σπιτιού) η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πραγματοποίησε μελέτη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Liaring της Φλόριντα, του FakeAprilIndustry University στον Καναδά και πολλά ακόμα ιδρύματα της Ευρώπης, κατάφερε να δημιουργήσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΙΤΑ με το οποίο, χωρίς κόπο και χωρίς σχεδόν καθόλου προσπάθεια, αφού απαιτεί την αποχή από την άσκηση και επιβάλλει αρκετό χρόνο μπροστά στην τηλεόραση, μπορείτε να χάσετε 10 κιλά σε μία βδομάδα.

Η Ομάδα εξέτασε τα δεδομένα από περίπου 10.000 άτομα ηλικίας 23-43 που συμμετείχαν στη μελέτη που διεξήχθει από Επιστήμονες Υγείας και Γυμναστές. Για τη μελέτη, οι συμμετέχοντες ακολουθούσαν καθημερινά το πρόγραμμα φορώντας υπερευαίσθητα μηχανήματα καταγραφής, για μια βδομάδα, δημιουργώντας στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το υπερσύγχρονο ABCDE.

Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Μετά από κάθε γεύμα να πίνετε 1/2 ποτήρι μαύρης μπύρας
  • Καταναλώνετε καθημερινά 1 μεγάλο ανανά
  • Καταναλώνετε καθημερινά 23 Φυστίκια Αιγίνης (δεν έχει σημασία πότε θα τα φάτε)
  • Ενδιάμεσα από τα γεύματα οπωσδήποτε 2 βατόμουρα Σικελίας
  • Εβδομαδιαία κατανάλωση Σοκολατόπιτας
  • Αποφύγετε τις αθλητικές δραστηριότητες και προσπαθήστε να μην κινήστε αν δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη
  • Ενισχύστε τη διατροφή σας, για καλύτερη ψυχολογία, με fast food (πίτσα, σουβλάκια, πιτόγυρα) τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα
  • Απαραίτητα 2 ώρες παρακολούθηση τηλεόρασης πριν τον ύπνο

Ακολουθήστε λοιπόν ΠΙΣΤΑ τις παραπάνω συμβουλές της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ και χάστε 10 κιλά πολύ γρήγορα και κυρίως ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ & ΕΥΚΟΛΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Γιώργος Τσιάνης
Product Manager ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Δείτε επίσης

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία