Ειδήσεις

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ κέρδισε το Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος Τα νέα της Διατροφής

Το Άνθος Αραβοσίτου ταυτίζεται με την ίδρυση της ΓΙΩΤΗΣ  το1930.

 

Πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών και πάντα πρωτοπόρο, το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ κατέκτησε ακόμη μια πρωτιά, με το βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος, στη διοργάνωση των βραβείων Made in Greece.

Καινοτόμο για την εποχή του, καθώς ήταν πολύ θρεπτικό, εύκολο στην παρασκευή και τη αποθήκευσή του.  Από τότε μέχρι σήμερα  εξακολουθεί να συγκεντρώνει πολύτιμες αξίες, όπως, η ευκολία στη χρήση και οι πολλαπλές του χρήσεις,  η θρεπτικότητα, η εξαιρετική ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία  γεύσεων και φυσικά, το άρωμα γεμάτο αναμνήσεις  

Σήμερα, το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, έχει μεγαλώσει  3  γενιές Ελλήνων και  παραμένει η αγαπημένη κρέμα μικρών και μεγάλων.

Ένα προϊόν που ανανεώνεται και ανανεώνει διαρκώς τη σχέση του με το κοινό, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια εξάγεται σε 16 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας παντού τις καρδιές των καταναλωτών.

Λίγα λόγια για το Made in Greece

Ο θεσμός των βραβείων Made in Greece θεσπίστηκε το 2013 από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: Solid Relations, Καλλιόπη Βασιλείου, τηλ. 210 8172263.

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία