Ειδήσεις

FlexAde Xtra & FlexAde: Για υγιείς & δυνατές αρθρώσεις Τα νέα της Διατροφής

Για υγιείς & δυνατές αρθρώσεις, επιλέξτε FlexAde Xtra & FlexAde

 

 

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η καθιστική ζωή αλλά και η κακή στάση σώματος κατά την εργασία αποτελούν κάποιες από τις βασικότερες αιτίες εμφάνισης χρόνιων πόνων στη μέση και την πλάτη του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα, ενώ οι πόνοι, τα προβλήματα στη μέση και την πλάτη αποτελούν τη 2η  συχνότερη αιτία απουσίας από την εργασία.

Το Lanes FlexAde Xtra αποτελεί την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη επιλογή για υγιείς & δυνατές αρθρώσεις. Με 7 στοχευμένα ενεργά συστατικά και με σύσταση One-a-day, πρόκειται για την πιο προσιτή επιλογή για άμεση ανακούφιση από τον πόνο, τη δυσκαμψία και το πρήξιμο. Περιέχει υαλουρονικό, κολλαγόνο, MSM, γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη, μαγγάνιο & βιταμίνη C, συνδυασμός ιδανικός για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως η οστεοαρθρίτιδα. Γι’ αυτό άλλωστε η πρόσληψή του ενδείκνυται σε ασθενείς οστεοαρθρίτιδας ακόμη και σε κρίση.

Ταυτόχρονα, το FlexAde Xtra είναι η καταλληλότερη επιλογή για όσους επιβαρύνουν, καταπονούν και τραυματίζουν τις αρθρώσεις τους, όπως οι αθλητές, αλλά και τα άτομα που καταπιάνονται με βαριά ή/και χρόνια χειρωνακτική εργασία, αφού παράλληλα μειώνει και τις φλεγμονές. Επίσης, συνιστάται σε άτομα που αντιμετωπίζουν πόνο λόγω καταγμάτων, παχύσαρκους, ανθρώπους που κάνουν καθιστική ζωή, αλλά και σε ηλικιωμένους. Προσιτή επιλογή για άμεση αντιμετώπιση, στα 21,50€.

Τη «σειρά» προστασίας των αρθρώσεων συμπληρώνει το Lanes FlexAde, το οποίο αποτελεί μια προσιτή επιλογή για την πρόληψη και συντήρηση υγιών αρθρώσεων. Η σύνθεση γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης, μαγγανίου και βιταμίνης C το κάνει καταλληλότερο για περιόδους ύφεσης οστεοαρθρίτιδας και περιορισμένης καταπόνησης των αρθρώσεων, αφού διατηρεί λειτουργικές τις αρθρώσεις και επιβραδύνει τη φθορά του χόνδρου. Το FlexAde είναι ιδανικό για όλους όσους χρειάζονται μια «μόνιμη» υποστήριξη στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων, στα 14,00€.

Lanes, σε συμπληρώνει!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία