Ειδήσεις

5ος Κύκλος Μαθημάτων Υγείας - Ανοιχτά σεμινάρια υγείας απο την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ Τα νέα της Διατροφής

 

Ομιλήτρια
κα. Ευγενία Σαρηγιαννίδη
, Ψυχολόγος MSc -
Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας.

 

 

Συντονιστής
κ. Νικόλαος Θυμιανίδης,
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η επιλογή του τρόπου Διατροφής και η ενίσχυση της Ψυχολογίας είναι αναμφισβήτητα παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας και την ποιότητα της ζωής μας. Στις μέρες μας η διατροφική πληροφόρηση προέρχεται από ποικίλα μέσα και συχνά δεχόμαστε αντικρουόμενα ή μεμονωμένα μηνύματα από διάφορες πηγές, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ανασφαλείς ή να ακολουθούμε οδηγίες αμφίβολης προέλευσης.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε να επιλέξουμε την έγκυρη διατροφική πληροφόρηση/εκπαίδευση από επιστήμονες υγείας και να αντιληφθούμε ότι αν δεν γίνουμε οι ίδιοι ενεργά μέρος της λύσης του προβλήματος, δύσκολα θα μας δώσουν τις λύσεις οι άλλοι στο... πιάτο!!!

Είσοδος Ελεύθερη
Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων - Διεύθυνση: Κων. Σχινά 2
Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου Απίσχνανσις Μεγάρων
Τηλ. Επικοινωνίας: 22960-27406, 210 4220471-2

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία