Ειδήσεις

5ος Κύκλος Μαθημάτων Υγείας - Ανοιχτά σεμινάρια υγείας απο την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ Τα νέα της Διατροφής

 

Ομιλήτρια
κα. Ευγενία Σαρηγιαννίδη
, Ψυχολόγος MSc -
Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας.

 

 

Συντονιστής
κ. Νικόλαος Θυμιανίδης,
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η επιλογή του τρόπου Διατροφής και η ενίσχυση της Ψυχολογίας είναι αναμφισβήτητα παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας και την ποιότητα της ζωής μας. Στις μέρες μας η διατροφική πληροφόρηση προέρχεται από ποικίλα μέσα και συχνά δεχόμαστε αντικρουόμενα ή μεμονωμένα μηνύματα από διάφορες πηγές, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ανασφαλείς ή να ακολουθούμε οδηγίες αμφίβολης προέλευσης.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε να επιλέξουμε την έγκυρη διατροφική πληροφόρηση/εκπαίδευση από επιστήμονες υγείας και να αντιληφθούμε ότι αν δεν γίνουμε οι ίδιοι ενεργά μέρος της λύσης του προβλήματος, δύσκολα θα μας δώσουν τις λύσεις οι άλλοι στο... πιάτο!!!

Είσοδος Ελεύθερη
Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων - Διεύθυνση: Κων. Σχινά 2
Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου Απίσχνανσις Μεγάρων
Τηλ. Επικοινωνίας: 22960-27406, 210 4220471-2

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία