Ειδήσεις

18o Διαδικτυακό σεμινάριο από το Scienceweb, με θέμα: Τα νέα της Διατροφής

Σας ενημερώνουμε ότι το Scienceweb διοργανώνει το 18ο διαδικτυακό σεμινάριο.

 

To σεμινάριο που αφορά τη διατροφή και την άσκηση, με θέμα "Παχυσαρκία και εμμηνόπαυση: ορμονική ρύθμιση με διαιτολογική παρέμβαση" το οποίο θα διοργανωθεί την Τρίτη 28 Μαΐου και ώρα 8-10μμ.

Ομιλητές μας θα είναι ο κος. Μαστοράκος Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ενδοκρινολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ & Πρόεδρος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και ο κος Δημοσθενόπουλος Χάρης, MSc, κλινικός διαιτολόγος, βιολόγος.

Κατά τη διάρκεια και στο τέλος της παρουσίασης θα σας δοθεί η ευκαιρία να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας.

Θα συζητηθούν θέματα όπως:

  • Πως διαταράσσεται η ορμονική ρύθμιση και ο μεταβολισμός κατά την εμμηνόπαυση;
  • Πως ρυθμίζεται ο μεταβολισμός των υδατανθράκων λιπών και πρωτεϊνών μέσω της αποτελεσματικής διατροφικής παρέμβασης;
  • Ποιες είναι οι αρχές σχεδιασμού διατροφικού πλάνου για μία γυναίκα κατά την εκδήλωση της εμμηνόπαυσης και πως αυτές εφαρμόζονται στην πράξη;
  • Ποιες είναι οι βιταμινούχες θεραπείες για γυναίκες που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση, πόσο σημαντικές είναι και πως εφαρμόζονται;
  • Ποιος είναι ο ρόλος των ωμέγα-3 λιπών στην ορμονική ρύθμιση των γυναικών που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση και πως αυτά εισάγονται στο διατροφικό πλάνο;

18o-webinar-paxysarkia-emmhnopaush-all

Επισκεφθείτε το www.scienceweb.gr και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, για τα επόμενα αλλά και τα προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια στο ποδόσφαιρο, basket, fitness, συμπληρώματα διατροφής, βόλεϊ κλινική και αθλητική διατροφή.

Η ενημέρωση απέχει τόσο όσο το πάτημα ενός κουμπιού!

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία