Ειδήσεις

16o Πανελλήνιο Συμπόσιο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής Τα νέα της Διατροφής

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής σας προσκαλεί στο 16ο Ετήσιο Συμπόσιο το οποίο θα γίνει το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ., στη Θεσσαλονίκη.

Στη θεματολογία του Συμποσίου περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν τον γενικό παιδίατρο και άπτονται της παιδικής διατροφής, της ηπατολογίας και των παθήσεων του πεπτικού συστήματος στα παιδιά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διαλέξεις των προσκεκλημένων ομιλητών του εξωτερικού, σε θέματα τροφικής αλλεργίας, προβιοτικών και ηπατολογίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης καταξιωμένοι παιδογαστρεντερολόγοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν παθήσεις όπως η κοιλιοκάκη, η αλλεργία στο γάλα αγελάδος, τα κοιλιακά άλγη, η παχυσαρκία, η διατροφή κ.α.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις σε νεότερα δεδομένα στον τομέα της παιδιατρικής γαστρεντερολογίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 6 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Προσβλέπουμε στην ενεργό παρουσία σας, η οποία είναι προϋπόθεση για την επιτυχία του.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου παρακαλώ πατήστε εδώ

Για να δείτε την αφίσα του συνεδρίου παρακαλώ πατήστε εδώ

Φορέας διοργάνωσης:
ΕΕΠΓΗΔ, Λεωφ. Δημοκρατίας 67,
Ν. Ψυχικό 15451 Αθήνα,
www.helpsghan.org
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310902894, 6945251600

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία