Ειδήσεις

13o Διαδικτυακό σεμινάριο από το Scienceweb Τα νέα της Διατροφής

Σας ενημερώνουμε ότι το Scienceweb διοργανώνει το 13ο διαδικτυακό σεμινάριο.

 

Tο σεμινάριο αφορά τη διατροφή και την άσκηση με θέμα "Η υποστήριξη του ασκούμενου με διαβήτη: ασφαλής εκγύμναση συνδυάζοντας σωστά φαρμακευτική και διατροφική αγωγή" το οποίο θα διοργανωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 8-10μμ.

Ομιλητές μας θα είναι η κα. Μητράκου Ασημίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, ο κος Φατούρος Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης – ΤΕΦΑΑ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κομοτηνή και ο κος Δημοσθενόπουλος Χάρης, Msc, κλινικός διαιτολόγος, βιολόγος.

Κατά τη διάρκεια και στο τέλος της παρουσίασης θα σας δοθεί η ευκαιρία να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας.

Θα συζητηθούν θέματα όπως:

  • Ποια είναι η κλινική εικόνα του ασθενούς με διαβήτη τύπου Ι;
  • Ποια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά της ασθένειας καθώς και η φαρμακευτική υποστήριξη του ασθενούς με διαβήτη τύπου Ι;
  • Θα ακολουθήσουν δύο σενάρια όπου θα τοποθετηθούν και οι τρεις ειδικότητες.

 

 

13o webinar leaflet

Επισκεφθείτε το www.scienceweb.gr και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, για τα επόμενα αλλά και τα προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια στο ποδόσφαιρο, basket, fitness, συμπληρώματα διατροφής, βόλεϊ κλινική και αθλητική διατροφή.

Η ενημέρωση απέχει τόσο όσο το πάτημα ενός κουμπιού!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία