Ειδήσεις

13o Διαδικτυακό σεμινάριο από το Scienceweb Τα νέα της Διατροφής

Σας ενημερώνουμε ότι το Scienceweb διοργανώνει το 13ο διαδικτυακό σεμινάριο.

 

Tο σεμινάριο αφορά τη διατροφή και την άσκηση με θέμα "Η υποστήριξη του ασκούμενου με διαβήτη: ασφαλής εκγύμναση συνδυάζοντας σωστά φαρμακευτική και διατροφική αγωγή" το οποίο θα διοργανωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 8-10μμ.

Ομιλητές μας θα είναι η κα. Μητράκου Ασημίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, ο κος Φατούρος Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης – ΤΕΦΑΑ Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κομοτηνή και ο κος Δημοσθενόπουλος Χάρης, Msc, κλινικός διαιτολόγος, βιολόγος.

Κατά τη διάρκεια και στο τέλος της παρουσίασης θα σας δοθεί η ευκαιρία να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας.

Θα συζητηθούν θέματα όπως:

  • Ποια είναι η κλινική εικόνα του ασθενούς με διαβήτη τύπου Ι;
  • Ποια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά της ασθένειας καθώς και η φαρμακευτική υποστήριξη του ασθενούς με διαβήτη τύπου Ι;
  • Θα ακολουθήσουν δύο σενάρια όπου θα τοποθετηθούν και οι τρεις ειδικότητες.

 

 

13o webinar leaflet

Επισκεφθείτε το www.scienceweb.gr και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, για τα επόμενα αλλά και τα προηγούμενα διαδικτυακά σεμινάρια στο ποδόσφαιρο, basket, fitness, συμπληρώματα διατροφής, βόλεϊ κλινική και αθλητική διατροφή.

Η ενημέρωση απέχει τόσο όσο το πάτημα ενός κουμπιού!

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία