Ειδήσεις

Χάστε 10 κιλά σε μια βδομάδα! | Πολύ καλό για να είναι αληθινό! Τα νέα της Διατροφής

Χάστε 10 κιλά σε μια βδομάδα! Το άρθρο του Logodiatrofis.gr για τη Πρωταπριλιά

 

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ άρθρο του www.logodiatrofis.gr στο διαδίκτυο, με θέμα: «Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΙΤΑ | Χάστε 10 κιλά σε μια βδομάδα!», καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και αρκετοί έσπευσαν να εξακριβώσουν τη γνησιότητα της είδησης.

Η Ομάδα μας τίμησε και φέτος το έθιμο της ημέρας "δημιουργώντας" μια έρευνα βγαλμένη από τη σκέψη/επιθυμία που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν "τι ωραία που θα ήταν, να χάναμε κιλά τρώγοντας, χωρίς άσκηση και μπροστά στην τηλεόραση".

Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!

Από τον τίτλο μέχρι και τα την τελευταία παράγραφο, τίποτα δεν είναι απολύτως αληθές (αν και όλοι μας θα ευχόμασταν να ήταν)...

Διαβάστε ξανά το άρθρο της Πρωταπριλιάς 2016: «Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΙΤΑ | Χάστε 10 κιλά σε μια βδομάδα!»

Ομάδα Logodiatrofis.gr

Δείτε επίσης

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Ο Δ. Γρηγοράκης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών!!

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

To βιβλίο που μας μυεί στην έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής

Οι επιπλοκές του ανοσοποιητικού και τα αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδες, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση, νόσος Crohn, έκζεμα, λεύκη, κοιλιοκάκη κ.λπ.) παρουσιάζουν σημαντική έξαρση στον ελληνικό πληθυσμό.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία