Ειδήσεις

Τα brands καφέ Nescafé και Λουμίδης Παπαγάλος αργυροί χορηγοί στην 9η Εκπαιδευτική Διημερίδα του ΕΛ. Τα νέα της Διατροφής

Τα brands καφέ Nescafé και Λουμίδης χορηγοί στη Διημερίδα του ΕΛ. I. ΓΑΣΤ. 

 

Ο αγαπημένος σε όλους καφές Nescafé και ο πλέον ταυτισμένος με την ελληνική παράδοση καφές Λουμίδης Παπαγάλος, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς τους να προσφέρουν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για μια ισορροπημένη διατροφή, συμμετείχαν στην 9η Εκπαιδευτική Διημερίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας & Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.), που πραγματοποιήθηκε 07-08 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Athens.

Στο πλαίσιο της Διημερίδας, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 επιστήμονες και επαγγελματίες Υγείας, οι αγαπημένες μάρκες καφέ Nescafѐ και Λουμίδης Παπαγάλος, υποστηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, διένειμαν μία νέα, εκτενή και εμπεριστατωμένη βιβλιογραφική ανασκόπηση για επαγγελματίες υγείας με θέμα «Οι επιδράσεις του καφέ στην υγεία».

Ακόμα, μέσα από τη διανομή προϊόντων, εκπαιδευτικών φυλλαδίων αλλά και με την παρουσία διατροφολόγου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα οφέλη του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και να απολαύσουν την πλούσια γεύση του 100% φυσικού καφέ Nescafé, καθώς και το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση του Λουμίδης Παπαγάλος!

 

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία