Ειδήσεις

Τα Barilla Piccolini χορηγούν το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων στο «Μύλο των Ξωτικών» του Δήμ Τα νέα της Διατροφής

Η Barilla σας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για τη μεγάλη γιορτινή εκδήλωση.

 

«Ο Μύλος των Ξωτικών» που οργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Τρικαίων για να πάρετε μια γεύση Χριστουγέννων μέσα από τις δεκάδες γιορτινές δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν χαμόγελο και ξεγνοιασιά από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου.

Μέσα από ειδικές δράσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί στην παραμυθένια πολιτεία που θα στηθεί στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Μύλου Ματσοπούλου. Ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του θα ζητήσουν τη βοήθεια των παιδιών για να ετοιμάσουν δώρα που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα, τα παιδιά θα κληθούν να φτιάξουν χειροτεχνίες με ζυμαρικά και να πάρουν δώρο αναμνηστικές ποδιές Barilla Piccolini για να συνοδεύουν τις μαγειρικές τους περιπέτειες στο σπίτι.

Tα Barilla Piccolini υποστηρίζουν το πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που αποτελεί τον κεντρικό άξονα της φετινής διοργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, η Barilla θα  ενισχύσει με ποικιλίες ζυμαρικών Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και κοινωφελείς συλλόγους του Νομού Τρικάλων..  

Για την Barilla η στήριξη της περιφέρειας είναι στόχος μείζονος σημασίας στη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα. Σε αυτό το πλαίσιο, η συμμετοχή μας στον «Μύλο των Ξωτικών» αποτελεί μια πρόσκληση σε πολίτες από όλη τη χώρα να επισκεφτούν την πανέμορφη αυτή περιοχή της Ελλάδας, να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και τους φιλόξενους κατοίκους της απολαμβάνοντας μια μοναδική εκδρομή σε ένα λαμπερό και γιορτινό περιβάλλον που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία