Ειδήσεις

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Επανάσταση της Νεότητας» εκδ. Μίνωας Τα νέα της Διατροφής

Συντονιστής
Κώστας Κρομμύδας, Ηθοποιός-Συγγραφέας

Ομιλητές
Γιώργος Γαϊτάνος, PhD, Health Coach
Δημήτρης Γρηγοράκης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Ζωή Κυριακού, Ραδιοφωνική Παραγωγός
Δημήτρης Ρηγόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας

Η Επανάσταση της Νεότητας
ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΙΡΗ

Παγώστε το βιολογικό σας χρόνο!
Δυνατοί, όμορφοι και υγιείς για μια ζωή!

Κάθε άνθρωπος θέλει να δείχνει νέος και ωραίος για πάντα. Είναι όντως πολύ εύκολο να το πετύχετε, αρκεί να γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ανακαλύψετε πώς θα φροντίσετε τον εαυτό σας.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό αντιγήρανσης, απαραίτητο σε όλους, που κάνει τον χρόνο από εχθρό σύμμαχό σας.
Περιέχει ένα ολιστικό πλάνο, με φροντίδες και θεραπείες που θα σας χαρίσουν ομορφιά, υγεία και μακροζωία. Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που περιλαμβάνει δίνονται από κορυφαίους γιατρούς, φαρμακοποιούς, βιολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές και ψυχολόγους.
Με οδηγό το βιβλίο αυτό θα μυηθείτε σε ένα επαναστατικό πρόγραμμα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της φθοράς που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου.
Η Επανάσταση της Νεότητας προτείνει πολύ μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, με τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε το βάρος σας, να εντάξετε τις ευεργετικές για τον οργανισμό τροφές στη διατροφή σας, να βάλετε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμά σας και να διασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία.

www.anti-ageing.gr
www.facebook.com/antiage.gr

Δείξτε καλύτεροι από ποτέ!
Γνωρίστε τα ελιξίρια της νεότητας!
Νικήστε το οξειδωτικό στρες!
Κάντε σύνθημα το «Νέο σώμα, νέα αρχή»!

 

 

 

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία