Ειδήσεις

Πέθανε η γαστρονόμος και αρθρογράφος, Εύη Βουτσινά Τα νέα της Διατροφής

Γεννήθηκε το 1950 στη Λευκάδα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά την κέρδισε η μαγειρική, με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά για 25 χρόνια. Γνωστή αρθρογράφος της γαστρονομίας, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα καταγράφοντας συστηματικά την παραδοσιακή κουζίνα.

Πολυγραφότατη, το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το ψωμί» κυκλοφόρησε το 1995 από τις εκδόσεις Τροχαλία -η β' έκδοση ήταν το 2000 από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Το δεύτερο έργο της ήταν η τετράτομη «Γεύση Ελληνική» και ακολούθησε η τρίτομη «Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας» το 2004, χρονιά που κυκλοφόρησε και το «Κρόκος-σαφράν». Επίσης, έχει εκδώσει το τρίτομο έργο «Βιογραφίες 360 Ελλήνων συγγραφέων Και μικρό ανθολόγιο» (Εκδόσεις Κτίστη, 1981).

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία