Ειδήσεις

Ο Ισίδωρος Αρβανίτης... «πρωταγωνιστεί» στη νέα digital καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανί Τα νέα της Διατροφής

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, στο διαδίκτυο προβάλλεται video όπου ο Ισίδωρος Αρβανίτης μας συστήνεται και μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τα χνάρια του, να περιπλανηθούμε μαζί στον ανεξερεύνητο κόσμο του Ούζου και να ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία του Ούζου Πλωμαρίου.

Η νέα καμπάνια στόχο έχει να προσκαλέσει τους φίλους του διάσημου ελληνικού αποστάγματος στο παραδοσιακό αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου όπου φέτος, για πρώτη φορά με αφορμή τα 120 χρόνια παράδοσης και ιστορίας του, ανοίγει τις πύλες του, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης... για όλες τις αισθήσεις.

Στον «Κόσμο του Ούζου», που βρίσκεται στο τόπο καταγωγής του εθνικού μας ποτού, το γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου, θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου και να αγγίξετε τις πρώτες ύλες, όπως το γλυκάνισο που αποτελεί το βασικό συστατικό του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα της αποσταγματοποιίας, στο Λισβόρι. Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά όλη την ιεροτελεστία της παραδοσιακής παραγωγικής διαδικασίας: 18 μικροί χειροποίητοι χάλκινοι άμβυκες προσφέρουν «απλόχερα» την ίδια αναλλοίωτη μυστική συνταγή που δημιούργησε ο ίδιος και τηρείται πιστά από το 1894. Ακόμα, θα μπορέσετε να απολαύσετε το εκλεκτό, από 100% απόσταξη, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου μέσα από μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Τέλος, στο αποστακτήριο στεγάζεται μια αξιόλογη συλλογή μουσειακών αντικειμένων η οποία έρχεται να συμπληρώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία, μέσα από ένα αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο.

Επισκεφτείτε τη σελίδα www.theworldofouzo.gr/ από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ακολουθήστε τον Ισίδωρο Αρβανίτη στο σπίτι του, τον Κόσμο του Ούζου και ανακαλύψτε τα μυστικά του αγαπημένου μας αποστάγματος μέσα από ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» από το παρελθόν στο... παρόν της παραγωγής του Ούζου Πλωμαρίου.

Ώρες Λειτουργίας : Τρίτη- Σάββατο 10:00-13:00. Έναρξη ξενάγησης κάθε ώρα.
Είσοδος: 3 € ( Ελεύθερη είσοδος γνωριμίας μέχρι το Δεκέμβρη του 2015)
Ξεναγήσεις για άνω των 20 ατόμων κατόπιν συνεννόησης.
Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης. Ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση.
Κάμπος Πλαγιάς, Πλωμάρι, Λέσβος. Τηλ: +30 2252031450.
Email: grammateia@ouzoplomari.gr
www.theworldofouzo.gr

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία