Ειδήσεις

Ο Βίκος εν κινήσει... στο Μετρό! Τα νέα της Διατροφής

Συνεχίζοντας τη στήριξή μας στη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και αφύπνιση όλων των ανθρώπων που μπορούν να δώσουν αίμα, επιλέξαμε ως «μέσο προτροπής» το Αττικό Μετρό.
Στο Μετρό κινούνται καθημερινά 650.000 επιβάτες. Το πιο σύγχρονο μέσo μαζικής μεταφοράς στην χώρα μας με επιβάτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι όλοι αποτελούν την τεράστια δεξαμενή μελλοντικών Εθελοντών Αιμοδοτών. Η ιδέα της καμπάνιας ενημέρωσης υπήρχε πολύ καιρό τώρα στον Βίκο αλλά φέτος έγινε πράξη! Κρίναμε πως ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα μήνυμα πιο δυνατό, πιο ηχηρό, τολμώντας να χρησιμοποιήσουμε ανθρώπινα πρόσωπα γιατί πίσω από κάθε μονάδα (φιάλη) αίματος κρύβεται τουλάχιστον μία ανθρώπινη ζωή. 1 μονάδα(φιάλη) αίματος σώζει 3 ζωές. 3 ανθρώπους που χρειάζονται αίμα για την επιβίωσή τους. Γιατί τελικά, το να δίνεις το αίμα σου είναι μια δράση που σου προσφέρει πολλαπλά πίσω.

Πιστεύουμε ότι σαν λαός με τη φιλοσοφία και την ψυχή που έχουμε, δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε στην τελευταία θέση αποθεμάτων αίματος στην Ευρώπη και να αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε αίμα από το εξωτερικό. Με την σωστή ενημέρωση μπορεί να επιτευχθεί η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από το αίμα δίνουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις και πρωτοβουλίες σε πολλά επίπεδα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όλων μας.

Η κίνησή μας κορυφώθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου όπου θέλαμε να τιμήσουμε τον Εθελοντή Αιμοδότη για το δώρο ζωής που προσφέρει στον συνάνθρωπό του και να προτρέψουμε όλους στην εθελοντική αιμοδοσία με το μήνυμα: «ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ».

Η κίνηση μας δεν σταματά εδώ, η προβολή της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας θα συνεχίζεται στο Αττικό Μετρό μέχρι τέλος Ιουλίου. Ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και πολλές άλλες μελλοντικές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με τον ίδιο πάντα σκοπό
Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος. Από την πηγή και από την καρδιά!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία