Ειδήσεις

Με τον Παπαγάλο νιώθεις σπίτι Τα νέα της Διατροφής

Η νέα καμπάνια εμπνέεται από μία από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες που είναι η οικογένεια, το σπίτι μας. Και ο Λουμίδης Παπαγάλος μπορεί να μας δώσει αυτή την αίσθηση σε κάθε γουλιά! Ο αγαπημένος ελληνικός καφές μας ταξιδεύει σε όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις, σε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς όλοι μας έχουμε συνδυάσει την αυθεντική ιεροτελεστία που κρύβει μέσα του με εικόνες, ήχους, μυρωδιές, συναισθήματα. Η απόλαυση ενός φλιτζανιού Λουμίδης Παπαγάλος είναι η πιο αρωματική τελετουργία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις, προσφέροντας ζεστασιά και ασφάλεια, όπως το δικό μας σπίτι.

Και πώς επιτυγχάνεται αυτό στη νέα καμπάνια; Mε όχημα τις καθημερινές ιστορίες ανθρώπων της δικής μας κουλτούρας, που συνδυάζουν συναίσθημα και χιούμορ, οι οποίες δίνουν την αίσθηση στο κοινό ότι εκτυλίσσονται σπίτι, ανατρέποντας όμως στο τέλος τα δεδομένα.

Με τη νέα αυτή επικοινωνία, ο Λουμίδης Παπαγάλος αναδεικνύει την πραγματική του ταυτότητα, μία μάρκα που κρύβει μέσα της συναισθήματα, αναμνήσεις και αξίες, που μας κάνουν να νιώθουμε... σπίτι.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Weber Shandwick:
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 -8171100

Αθηνά Παπαϊωάννου, athina.papaioannou@webershandwick.com
Τζίνα Ρουμπάκου, gina.roumpakou@webershandwick.com

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία