Ειδήσεις

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ: Ελληνική ένωση για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας Δυτικής Ελλάδος Τα νέα της Διατροφής

Σκοποί του, είναι η ενημέρωση για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, η διάδοση πνεύματος αλληλεγγύης, η συμπαράσταση με την παροχή ηθικής και υλικής υποστήριξης και η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των μελών, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Συνεργάζεται με ειδικούς γιατρούς καθώς και με κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και φυσιοθεραπευτές και διοργανώνει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για ανταλλαγή απόψεων, μεθόδων και επιστημονικών μελετών.

Το Σωματείο μας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ) και προσπαθούμε από κοινού με άλλους όμορους Συλλόγους για τη στήριξη των ΑμΣΚΠ.

Εκτός από το γραφείο στην έδρα μας, στην Πάτρα, να σας γνωστοποιήσουμε ότι λειτουργεί Γραφείο Ενημέρωσης και Συντονισμού των μελών της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή της Αιγιάλειας

Υπεύθυνη Συντονισμού είναι το μέλος της ΕΕΑΣΚΠ: η κα. Βασιλική Τρεχλή .

Τα Άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και εθελοντές στην περιοχή, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο κιν. : 6976070566.

Σας δηλώνουμε ότι έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τα ΑμΣΚΠ, όπου μας χρειαστούν!
Βιώνουμε το πρόβλημα της Σ.Κ.Π. γι' αυτό είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να ενημερώσουμε για κάθε τι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!
Γιατί όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

kerdisame-enwmenoi-ellhnikh-enwsh-antimetwpish-sklhrynsh-kata-plakas-dytitkhs-elladas

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία