Ειδήσεις

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιλέγει και το Ημερολόγιο Διατροφής 2015 Τα νέα της Διατροφής

Καλεσμένος στην εκπομπή "ΜΙΑ", ο Δημήτρης Γρηγοράκης έκανε δώρο στην Τατιάνα Στεφανίδου το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2015 (εκδόδεις ΜΙΝΩΑΣ) και εκείνη αφού το δέχτηκε με μεγάλη χαρά, εξήγησε στον κόσμο γιατί το προτιμάει και φέτος...

tatiana-mia-imerologio-2015

tatiana-mia-imerologio2-2015

 

Δείτε το απόσπασμα


 

Κάντε δικό σας το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2015 ΕΔΩ!

 

Στην εκπομπή της "ΜΙΛΑ" στο Star, η Τατιάνα Στεφανίδου εξηγεί για πιο λόγο προτιμάει το Ημερολόγιο Διατροφής 2014 του Κλινικού Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία