Ειδήσεις

Η εταιρεία Παπαδοπούλου Χρυσός Χορηγός στο 2ο «Hydra’s Trail Event» Τα νέα της Διατροφής

Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα από τα πιο αγαπητά νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, στις 4 και 5 Απριλίου 2015.

Η εταιρεία Παπαδοπούλου προσκαλεί όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο ή ακόμα και όσους ξεκίνησαν πρόσφατα να ασχολούνται με αυτό, στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια του νησιού να ζήσουν μοναδικές αγωνιστικές στιγμές δηλώνοντας συμμετοχή σε μία από τις πέντε (5) ξεχωριστές διαδρομές. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις παρακάτω διαδρομές:

(α) Downhill: η πιο γρήγορη κούρσα στο ορεινό τρέξιμο, ένας αγώνας για όσους πραγματικά ξέρουν να τρέχουν στα μονοπάτια
(β) Run & Fun: διαδρομή τύπου urban (city trail), απευθύνεται σε όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το γραφικό αστικό ιστό του νησιού
(γ) Rock Race: απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν τις ορεινές ομορφιές της Ύδρας αλλά δεν έχουν την κατάλληλη προετοιμασία για να συμμετέχουν στην μεγάλη διαδρομή
(δ) Eros Mountain Trail: καθαρά αγωνιστική διαδρομή με ποικιλία στο τερέν
(ε) Juniors Mini Race: διαδρομή σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους, ιδανική για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια και να εμψυχώσουν τα παιδιά στο αθλητικό τους ξεκίνημα.

Τα Digestive BARS Παπαδοπούλου, ένα θρεπτικό, υγιεινό και απολαυστικό snack on the go σε 6 υπέροχες γεύσεις, θα προσφέρονται στους αθλητές σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής για περισσότερη ενέργεια, δύναμη και ζωντάνια. Άλλωστε, το βασικό συστατικό της επιτυχίας ενός αθλητή είναι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Παράλληλα, πολλές εκπλήξεις από την εταιρεία Παπαδοπούλου θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να προσφέρουν στιγμές χαράς και απόλαυσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από το ποσό των συμμετοχών θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://hydrastrail.gr/

Για να πάρετε μία... γεύση από το Hydra's Trail 2014 δείτε το video: http://youtu.be/Atfehvi35iQ

 

 Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

 

 

 

Δείτε επίσης

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

ΕΦΕΤ | Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προέβη σε δειγματοληψία του κατεψυγμένου ιχθυηρού και διαπιστώσε ότι η περιεκτικότητα σε υδράργυρο υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία