Ειδήσεις

ΔΩΔΩΝΗ | 52 χρόνια παράδοση στη γεύση Τα νέα της Διατροφής

Με μια ευρεία γκάμα που μετράει 9 κατηγορίες αμιγώς ελληνικών προϊόντων και 80 ξεχωριστούς κωδικούς, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία, έχει κερδίσει τη δική της μοναδική θέση στο τραπέζι των καταναλωτών, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις, που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο νόστιμη και ξεχωριστή!

Η No1 σε πωλήσεις ΠΟΠ φέτα ΔΩΔΩΝΗ, το φρέσκο γάλα, το αληθινό γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο και πολλά ακόμα ξεχωριστά προϊόντα αποδεικνύουν πως η αγνότητα των πρώτων υλών αποτελεί τη βασική παράμετρο ανώτερης ποιότητας και αυθεντικής γεύσης.

Το διευρυμένο δίκτυο των 5.000 παραγωγών, σε 514 χωριά της Ηπείρου διασφαλίζει την καθημερινή προμήθεια της εταιρείας με 100% ελληνικό, ομογενοποιημένο και παστεριωμένο γάλα, πλούσιο σε φυσική γεύση, χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα βοσκοτόπια της Ηπείρου.

Χάρη σε αυτές τις αγνές και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες της Ηπείρου, η ΔΩΔΩΝΗ, προσθέτει καθημερινά ακόμα περισσότερη αγάπη και φροντίδα για τους καταναλωτές, διατηρεί εδώ και 52 έτη ζωντανή την παράδοση στη γεύση, και επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα, μέσα από την εφαρμογή ενός αυστηρού συστήματος ελέγχου και διασφάλισης των παραγόμενων προϊόντων.

Μέσα από την ιστοσελίδα, www.dodoni.eu, η ΔΩΔΩΝΗ μετατρέπει καθημερινά την παράδοση αυτή σε τέχνη της γεύσης, προσκαλώντας τους καταναλωτές εντός και εκτός της Ελλάδας να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνταγές, ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και για κάθε ιδιαίτερη περίσταση, συνδυάζοντας παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και πρώτες ύλες με μία μοντέρνα προσέγγιση.

Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύει και ανοίγει γέφυρες με τους διεθνείς καταναλωτές σε 35 χώρες του κόσμου, αποτελώντας άξιο πρεσβευτή των ελληνικών προϊόντων και προωθώντας την ελληνική ποιότητα και κληρονομιά.

Η «συνταγή» για την ανάδειξη της ΔΩΔΩΝΗ σε συνώνυμο της ποιότητας και της αυθεντικής γεύσης στηρίζεται σε συστατικά ισχυρά και διαχρονικά, όπως είναι η πίστη στην παράδοση, η επιμονή στην αγνότητα των πρώτων υλών και ο σεβασμός στον καταναλωτή, στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή και ασύγκριτη για τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
V+O Communication: κ. Ζαφείρα Ατσίδη, email:za@vando.gr, τηλ. 210 7249000
ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε: Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager, email: vpapoutsakis@dodoni.eu, τηλ. 210 9803230
ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε: Γιάννης Κεϊσογλου, Εκπρόσωπος Τύπου, email: press@dodoni.eu, τηλ. 26510 89700

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία