Ειδήσεις

«Γλυκιά» εκπαίδευση για τους σπουδαστές Διαιτολογίας από τα Μπισκότα Παπαδοπούλου Τα νέα της Διατροφής

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στην μονάδα παραγωγής των μπισκότων Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη, και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια παρασκευής των μπισκότων, για την διαδικασία πιστοποίησης ελέγχου, καθώς και για τον ρόλο του διατροφολόγου σε ένα τέτοιο εργοστάσιο, σε ότι αφορά το κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης.

Από την εκπαιδευτική επίσκεψη δεν έλειψε και η γευσιγνωσία, αφού οι σπουδαστές δοκίμασαν προϊόντα της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, και πήραν και δώρο μαζί τους φεύγοντας.

Τους σπουδαστές συνόδευε η υπεύθυνη του τομέα σπουδών Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κα Αναστασία Κόκκαλη, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

papadopoulou-kokkalh

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία