Ειδήσεις

Για πρώτη φορά οι καλύτερες πρωτεΐνες για τον άνθρωπο αποκτούν ονοματεπώνυμο!! Τα νέα της Διατροφής

Το ασπράδι αυγού περιέχει 40 διαφορετικές πρωτεΐνες που αφομοιώνονται πιο εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα και όσους αναπτύσουν ένα άψογο καλογυμνασμένο σώμα, γιατί έχει 0% λιπαρά, 0% χοληστερόλη και δεν περιέχει γλουτένη.

Με το ασπράδι αυγού μπορεί να ετοιμασθούν πολύ νόστιμες ομελέτες για δίαιτα , διάφορα σνακς , και χρησιμοποιείται στη παρασκευή γλυκών κ.α. (πχ. μαρέγκες ). Δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και η διάρκεια ζωής του είναι 15 μέρες κλειστό στο ψυγείο και όταν ανοιχθεί πρέπει εντός δύο ημερών να καταναλωθεί. Πέρα από την ενέργεια που εφοδιάζει τον οργανισμό για τις καθημερινές ανάγκες, βοηθάει στην αναδόμηση των κυτταρικών ιστών, δηλαδή στο χτίσιμο των μυών, και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αρχικά η διανομή θα είναι περιορισμένη και θα υπάρχει στα ψυγεία συγκεκριμένων Σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, και σε όλα τα καταστήματα της Δ. Θανόπουλος. Η συσκευασία είναι των 500 γρ. (ασπράδι από 16 φρέσκα αυγά).

Τώρα λοιπόν οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας με την υπογραφή μιας μεγάλης Εταιρείας που διαθέτει πείρα πάνω από 50 χρόνια στην παραγωγή ποιοτικών αυγών, τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ

 

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία