Ειδήσεις

Αριστείο στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ από τον ΣΒΒΕ Τα νέα της Διατροφής

Η εταιρεία διακρίνεται, τρίτη φορά φέτος, για τη σταθερή της ανάπτυξη, την καινοτομική επιχειρηματικότητα, την επένδυση στην εξωστρέφεια και το κοινωνικό της έργο, τόσο σε τοπικό όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον.

Τα «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδας» είναι μια πρωτοβουλία, θεσμός, του ΣΒΒΕ, που στόχο έχει την ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων που στηρίζουν τη βιομηχανία της χώρας και τονώνουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια.
Στην τελετή της απονομής παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας, ο Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικοί της χώρας.

O κ. Νίκος Χήτος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, παρέλαβε το βραβείο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα. Στο πλαίσιο της τελετής απονομής ο κ. Χήτος δήλωσε «Είναι μια τιμητική διάκριση που επιβραβεύει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην οποία σημαντικό μερίδιο έχουν οι άνθρωποί της, η ομάδα μας. Το 2015 η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η εταιρεία μας, συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Σε αυτή λοιπόν την ομάδα, της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, στηρίζουμε τη συνέχιση της υγιούς ανάπτυξης και της ευημερία της».

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία