Ειδήσεις

ΑΝΕΚ LINES: Σταθερή Χορηγός του 6ου Συνεδρίου Κρητικής Διατροφής & Υγείας Τα νέα της Διατροφής

Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνονται πρώτος από αριστερά ο Πρόεδρος Ινστιτούτου Κρητικής Διατροφής κος Παναγιωτάκης Μιχαήλ, δίπλα του η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Υρώ Δασκαλάκη, πλάι της η Κλινική Διαιτολόγος κα Ασημακοπούλου Ελίνα. Πρώτη από δεξιά η Κλινική διαιτολόγος κα Ψαρρά Γλυκερία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την DASKALAKIS T.R.V., υπό την αιγίδα της «Περιφέρειας Κρήτης», του «Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών», του «Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών», της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων» και της «Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, τις εργασίες του οποίου διηύθυνε η Πρόεδρος της DASKALAKIS T.R.V. κα Υρώ Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν:

  • Ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος,
  • ο καθηγητής Ιατρικής κος Αντώνης Καφάτος,
  • η Ολυμπιονίκης κα Βούλα Ζυγούρη,
  • ο Διοικητής Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κος Σπύρος Ανδριόπουλος,
  • ο τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ - Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτου κος Νικόλαος Κατσαρός, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και την οικονομία.
  • Ολυμπιονίκες, φοιτητές, εκπρόσωποι Κρητικών φορέων και Σωματείων από τον Επιστημονικό & Επιχειρηματικό κόσμο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα της Κρητικής διατροφής.

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει την Μεσογειακή και ιδίως την Κρητική διατροφή, μέσα από τις κρητικές γεύσεις που προσφέρει στα πλοία της, μέσω της πρωτοβουλίας της για την προβολή του ελληνικού ελαιολάδου διεθνώς, καθώς και με την φιλοξενία στο "ΕΛΥΡΟΣ" αξιόλογων δράσεων όπως το "6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας" .

anek-lines-statheri-xorigos6ou-sunedriou-kritikis-diatrofis-ugeias1Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Υρώ Δασκαλάκη όρθια από αριστερά κηρύσσει την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου. Καθιστός πρώτος από αριστερά ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος και δίπλα του ο τ. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημόκριτου κος Νικόλαος Κατσαρός.

 

anek-lines-statheri-xorigos6ou-sunedriou-kritikis-diatrofis-ugeias3

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη όρθια εστιάζοντας στα οφέλη της σωστής διατροφής. Καθιστός πρώτος από αριστερά ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος και δίπλα του ο τ. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημόκριτου κος Νικόλαος Κατσαρός.

anek-lines-statheri-xorigos6ou-sunedriou-kritikis-diatrofis-ugeias4

Ολυμπιονίκες, φοιτητές και εκπρόσωποι φορέων παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τις εργασίες του "6ου Συνεδρίου για την Κρητική Διατροφή & Υγεία"

anek-lines-statheri-xorigos6ou-sunedriou-kritikis-diatrofis-ugeias

Δείτε επίσης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Οικονομική Έκδοση: Βιταμίνη D

Το κείμενο του βιβλίου «Βιταμίνη D: Μία θρεπτική ουσία – Χίλιες δράσεις υγείας» είναι πλέον διαθέσιμο και σε οικονομική έκδοση: «Το μυστικό της Μακροζωΐας: Βιταμίνη D»!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία